Trei medalii de aur pentru Crama Oprișor la Concursul Internațional de Vinuri București

Vinurile-Oprisor
Vinurile-Oprisor

Crama Oprișor a obținut trei medalii la Concursul Internațional de Vinuri București (International Wine Contest Bucharest - IWCB), care a avut loc în perioada 26 - 29 mai, în Capitală. Vinurile premiate au fost Maiastru Fetească Neagră 2009, medaliată cu aur, și Caloian Cabernet Sauvignon 2010 și La Cetate Miracol Merlot 2008, medaliate cu argint.

Evenimentul, aflat la cea de-a 8-a ediție, este unul dintre cele aproximativ 20 de concursuri recunoscute de Organizația Internațională a Viei și Vinului (OIV). Au participat peste 300 de vinuri de la 51 de producători și importatori. Acestea au fost evaluate de un juriu de experți, în componență căruia au fost atât invitați din străinatate cât și judecători români, membri ai Asociației Degustătorilor Autorizați din România (ADAR).

"Pentru Crama Oprișor, acest concurs a confirmat că reușim să avem vinuri premiate în fiecare an - am luat medalii pentru vinuri din 2008, 2009 și 2010. Vom continua să participăm la concursuri de acest gen și vom continua să promovăm vinurile de calitate", a declarat Luminița Tzakis - Director Național de Vânzări, Crama Oprișor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel