Ținutele care au sclipit la Met Gala 2024. Cât a costat un bilet la dineu /FOTO

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Aseară, Muzeul Metropolitan din New York a găzduit Gala Met 2024 sub tema „Imprimeuri florale și Modele Inspirate din Natură”, un eveniment extravagant și filantropic ce a atras atenția publicului prin creațiile spectaculoase ale invitaților.

Invitații s-au străduit să se conformeze temei serii, încercând să se asorteze cu motivele florale și naturale, înainte de a participa la un dineu de gală și de a face donații pentru susținerea muzeului. Anul trecut, Gala Met a înregistrat un record de încasări, strângând 22 de milioane de dolari pentru cauza muzeului.

Această ediție a galei a adus în prim-plan artiști, personalități și celebrități de talie mondială, precum Bad Bunny, Jennifer Lopez, Zendaya, Chris Hemsworth și Anna Wintour, redactor-șef al revistei Vogue, care au contribuit la succesul evenimentului prin participarea lor ca organizatori și co-președinți.

Bad Bunny, una dintre cele mai mari vedete din lumea muzicii latino, a deschis șirul de apariții spectaculoase, purtând un costum închis la culoare cu detalii cusute, o pălărie mare și un buchet de flori, ilustrând perfect tema serii.

În timp ce celebritățile defilau pe covorul roșu al Met Gala, în apropierea muzeului se auzeau și strigăte de la un protest pro-Palestina, manifestanții exprimându-și opiniile în fața autorităților.

Gala Met este un eveniment de tradiție ce urmărește să finanțeze departamentul de modă al Muzeului Metropolitan din New York, The Costume Institute. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari.

Aseară, organizatorii au utilizat tehnologia avansată pentru a aduce la viață „frumusețile adormite” și pentru a prezenta colecții de excepție de îmbrăcăminte și accesorii din istoria modei, recreând chiar și piese fragile și vechi în forme moderne și interactive, inclusiv prin intermediul hologramelor și al inteligenței artificiale.

Top 5 ținute, potrivit Vogue

Ayo Edebiri (Loewe)

Bad Bunny (Maison Margiela)

Zendaya (Maison Margiela by John Galliano)

Lana Del Rey (Alexander McQueen)

Emma Chamberlain (Jean Paul Gaultier)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel