EXCLUSIV  Tineri de succes, la Jungla Urbană cu Liviu Harbuz

Scutaru Cristina / 28 iun 2018 / 17:09 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Harbuz
Liviu Harbuz

Cei care au dezvoltat conceptul de Junglă Urbană în Piatra Neamț au fost invitați duminică, 24 iunie, la emisiunea "Jungla Urbană" de la DCNews. A fost o ediție specială.

Jungla Urbană este un proiect organizat de CLT Piatra Neamț încă din anul 2010, când mulți dintre tinerii liceeni de acum abia terminau clasele primare. Este o activitate a proiectului "Centrul de voluntariat Neamț", proiect finanțat prin granturile Spațiului Economic European 2009–2014, în cadrul Fondului ONG în România.

CLT Piatra Neamț este un grup constituit integral din elevi ai liceelor din Piatra Neamț, care identifică și răspunde nevoilor tinerilor. Principalul obiectiv al CLT este promovarea participării tinerilor la decizia publică în problemele care îi privesc, oferindu-le oportunități de a-și pune în valoare calități legate de conduita lor civică, de calitatea lor ca cetățeni și de membri ai comunității locale din care fac parte. Proiectul este menit să pună la încercare nu doar spiritul de echipă și mișcarea, ci și gândirea antreprenorială și dibacitatea concurenților.

Dacă ați pierdut emisiunea difuzată duminică, 24 iunie, o puteți vedea, joi, în reluare pe DCNews.ro și pe pagina de Facebook DCNews.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26