THE SIMPSONS lovește din nou: Coronavirusul, prezis încă din 1993

Serialul The Simpson a prezis izbucnirea mortalului coronavirus în urmă cu 27 de ani, susțin fanii desenului animat.

Într-un episod din 1993, un virus numit ”gripa Osaka” se răspândește prin Springfield după ce rezidenții au comandat storcătoare de sucuri din Japonia. Afirmațiile au apărut pe rețelele de socializare, după ce fanii au început să posteze despre similitudinile dintre episodul emisiunii intitulat „Marge în lanțuri" și începutul de epidemie globală din aceste zile, notează Daily Mail.

Scenele arată că storcătoarele sunt ambalate în cutii, precum și muncitori bolnavi care tușesc peste tot, trimițând virusul în America.

Fanii emisiunii au început a discuta intens pe Twitter despre asemănări - în ciuda faptului că virusul de pe The Simpsons a venit din Japonia, în timp ce curentul focar de coronavirus provine din Wuhan, în China.

Reacțiile fanilor

Unii sunt atât de convinși că a fost timp chiar să editeze „gripa Osaka" în „Coronavirus", în emisiunea de știri a lui Kent Brockman.

Coronavirus

O persoană a scris pe twitter: „Simpsonii au prezis cu adevărat moartea lui Kobe și izbucnirea epidemiei de coronavirus? Acest lucru est o nebunie!”.

Altul a spus: „Simpsonii sunt din viitor. Au prezis tot ce ni s-a întâmplat. Că Trump va deveni președinte, moartea lui Kobe și acum coronavirusul. Ce urmeaza?! Lumea se termină?'

Nu este prima dată când fanii s-au convins că serialul de desene animate de succes a prezis viitorul. În 1997, The Simpsons a prezis criza Ebola, iar în 2000 a prezis că Donald Trump va deveni președinte al SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel