The Rolling Stones se va reuni în studio, dar fără Mick Jagger

Legendara trupă, The Rolling Stones, se va reuni într-un studio din Londra, în decursul lunii noiembrie. Mick Jagger, vocalistul trupei, nu va participa la această întrunire. Aşa a lăsat să se înţeleagă Keith Richards, chitarisul trupei, cu care este în conflict de ceva timp.

Autor: Anca Murgoci

„Vrem doar să petrecem un timp împreună şi să cântăm. Nu am mai făcut asta de patru-cinci ani. Este un început bun pentru Charlie, Ronnie şi pentru mine” a declarat Keith Richards pentru revista „The Rolling Stones”.  Cu toate acestea, el nu exclude posibilitatea ca Mick Jagger să se alăture trupei în ultimul moment. În acest caz, „cântăreţul va fi binevenit”, asigură Richard.

În urmă cu două luni, Jagger a fost cel care a vorbit despre tensiunile care există în interiorul grupului. Vocalistul are acum alte proiecte muzicale. El nu ştie dacă va mai cânta din nou împreună cu The Rolling Stones pe aceeaşi scenă. În 2012, legendara trupă împlineşte 50 de ani de activitate.

Discuţiile dintre Richards şi Jagger au început în 2010.  Atunci a fost momentul cand Richards a publicat o carte autobiografică, „Life”. Chitarisul spune în cartea respectivă că între membrii trupei mereu a existat rivalitate. De asemenea, acesta afirmă despre  liderul trupei că „începuse să devină insuportabil” încă din anii '80 şi că aşa a rămas până astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel