Tendințe toamnă: Culori de păr care se poartă

Nu a mai rămas decât o lună până la sfârșitul toamnei dar este bine să știi ce culoare să îți vopsești părul. Iată ultimele tendințe în materie. 

Rădăcini nevopsite

Cândva, era aproape rușinos să apari în public cu rădăcinile nevopsite. Acum, e chiar cool. Vedete ca Miley Cyrus, Kristen Stewart, Chrissy Teigen sau Hailee Baldwin au făcut stilul popular, iar stilistii susțin că în toamna lui 2016 poți să adopți acest stil cu mare încredere!

Șuvițele blonde

Dacă ai părul închis la culoare și îți surâde ideea unei schimbări, dar nu ești pregătită să-ți asumi o vopsire ca la carte, încearcă niște șuvițe blonde. Acest stil va oferi strălucire părului tău și a fost abordat și de J.Lo sau Kate Beckinsale.

Negru ca pana corbului

Poate părea o culoare de iarnă, însă specialiștii în frumusețe au observat că o mulțime de vedete adoră stilul sobru. În toamnă lui 2016, inspiră-te de la Adriana Limă, Rihanna sau Jennifer Hudson și oferă un plus de intensitate șuvițelor tale cu un brunet get beget.

Blond cremos

Se poartă combinația dintre blondul platinat și cel clasic. Deși a făcut furori în timpul verii, trendul e atât de reușit încât în mod sigur va continua să aibă adepte și în timpul sezonului rece. Dacă vrei să vezi exact ce presupune și cum arată, caută poze recente cu Naomi Watts, Kristen Dunst, pentru că ele au apărut în public cu ea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel