Telefoanele Samsung EXPLODEAZĂ din nou. Vezi aici modelul PROBLEMATIC

Samsung nu este o companie faimoasă doar pentru telefoanele sale performate.

Samsung nu este o companie faimoasă doar pentru telefoanele sale performate, conform Daily Mail. Sud-coreeni au avut probleme cu modelul Galaxy Note 7 în 2016, după ce utilizatorii au raportat că dispozitivul putea exploda.

Un californian a spus că telefonul său Samsung Galaxy A20e a început să scoată scântei „ca artificiile” și apoi a luat foc.

Cum s-a întâmplat totul

Kenji Yanase, deținătorul dispozitivului care a luat foc, a distribuit un videoclip cu Samsung-ul său. Imaginile surprinse seamănă cu problemele din 2016, când vârful de gamă Note 7 a fost rechemat de sud-coreeni din cauza pericolului de a exploda.

„Ecranul a murit, așa că i-am deschis spatele și am început să mă uit în telefon”, a spus americanul. „Bateria a început să scoată scântei, ca artificii sau știu eu ce, cu flăcări”.

Răspunsul Samsung

„Samsung garantează calitatea și siguranța telefoanelor din seria Galaxy A, în Statele Unite. L-am contactat pe dl. Yanase pentru a prelua dispozitivul și pentru a înțelege ce s-a întâmplat”, a comunicat compania sud-coreeană, după incident.

În România, Samsung Galaxy A20e se comercializează pentru aproximativ 650 de lei, fiind un telefon cu un preț extrem de accesibil pentru un produs Samsung.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel