Ștefan - EXATLON România. Ce nu se știa despre “Războinic”

Foto Facebook
Foto Facebook

Ștefan de la Exatlon, tânărul care a reușit să capteze atenția, a jucat în filme.

Ștefan a plecat în Republica Dominicană ghidat de un motto: "Am un singur adversar și acela este omul din oglindă". Puțini știu că a jucat în filme.

"Ștefan este un tip interesant, poate tocmai de aceea a și intrat în atenția producătorilor de filme. De exemplu, în perioada în care a stat în America, el a jucat în câteva pelicule. Este adevărat, a avut doar apariții scurte, însă a contat foarte mult. Din păcate, în ciuda faptului că era extrem de apreciat de toți, în special din cauza fizicului impresionant, el nu a mai putut continua în SUA.

La un moment dat, a fost nevoit să își urmeze studiile în altă parte și să se axeze pe sport, acolo unde a devenit și campion la skandenberg. Nu este totuși timpul trecut pentru el! După Exatlon, cu un alt capital de imagine, va putea să revină la vechile pasiuni", au dezvăluit persoane din anturajul lui Ștefan Ionuț Floroaica, pentru WOWbiz.ro.

Pe Ștefan Ionuț Floroaica îl puteți vedea la Exatlon, în zilele de sâmbătă, duminică, luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

[citeste si]

Eliminare

În urma votului publicului, persoana care a pierdut cursa pentru marele premiu este Rafaela.

"Ştiam că va veni momentul ăsta, aveam o presimţire. Ştiam că se va întâmpla asta. A fost o experienţă grea, dar vă mulţumesc că am trăit împreună această experienţă. Vă mulţumesc şi mult succes în continuare", a spus Rafaela.

Anunțul lui Cernat

De asemenea, Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului, a făcut un anunţ ce i-a surprins total pe concurenţi: "Este o zi unică. Este o zi în care două echipe vor deveni o echipă. Două echipe vor deveni România. E un meci România-Mexic, aşa că veţi lupta pentru tricolor.", le-a spus Cosmin Cernat înainte de a anunţa eliminarea: "Vă place sau nu, trebuie să batem Mexicul, nu?", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel