Târgul Mărţişorului 2011 - Dezbracă-te de iarnă la Palatul Copiilor!

snur martisor
snur martisor

Accente NOI va invită la Târgul Mărţişorului Bucureşti ediţia a III-a, care îşi deschide porţile în perioada 24 Februarie - 1 Martie 2011, la Palatul Copiilor.

Aici găsiti mărţisoare şi idei de cadouri în diferite ipostaze pe: căni, pahare, rame foto, magneţi, felicitări şi o gama variată de produse unicat. Totodată, veţi putea descoperi cadouri cu mesaje personalizate, care vă vor ajuta să vă exprimaţi sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese şi a citatelor celebre.

De asemenea, se pot găsi bijuterii din aur, argint, Murano, perle de cultură, pietre Swarovski, pietre preţioase, cosmetice, produse hand-made, obiecte realizate de artişti plastici şi populari. Astfel, expozanţii vin în întâmpinarea vizitatorilor, care îşi creează un stil personal.

La fel ca la ediţia de anul trecut, atmosfera este întregită de mărţişoarele gastronomice reprezentate de produse tradiţionale, produse de confiserie, ciocolaterie şi multe alte delicatese.

În cadrul evenimentului se vor regăsi ateliere de creaţie în care copiii din “Centrul Educaţional Ascendent” şi copiii cu dizabilităţi din “Centrul Domniţa Balaşa” vor modela în lut, vor picta şi decora obiecte din sticlă sau ceramică.

În acest an Asociatia ASCENDENT va amenaja un atelier creativ de mărţişoare şi handcrafts pentru copiii care vizitează Târgul Mărţişorului. Copiii vor avea posibilitatea să-şi fabrice propriul mărţisor din lut şi vor putea să-l decoreze după placul lor cu vopsele şi pietricele colorate puse la dispoziţie de Asociaţia ASCENDENT. Snuruleţul alb-roşu tradiţional care îmbodobeşte fiecare mărţisor va fi împletit chiar de copii cu ajutorul voluntarilor Asociaţiei ASCENDENT. În plus, copiii vor fi incurajaţi să confecţioneze diferite decoraţiuni (rame foto, brăţări, agrafe de păr, etc.) care pot constitui un frumos cadou oferit mamelor cu ocazia zilei de 1 Martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel