SUPER LUNA ALBASTRĂ 31 ianuarie. Astrolog: Ce NU trebuie să faci

SUPER LUNA ALBASTRĂ 31 ianuarie. Astrologul Cristina Demetrescu a spus ce ne așteaptă din cauza evenimentului astronomic rar care se va produce pe 31 ianuarie, când o eclipsă lunară totală va coincide cu Luna albastră.

SUPER LUNA ALBASTRĂ 31 ianuarie. "Eclipsele influențează mai ales că, anul acesta, avem cinci, nu patru câte sunt de obicei. Tensiunile pot fi extrem de mari. La ora la care se formează eclipsa, ea se poziționează pe axa relațională. Pentru că avem o eclipsă de Lună, influențează femeile, Luna fiind în leu, poate orgoliile. (...) Pot fi și elemente de tip colectiv, în stradă. Trebuie să fim atenți la tensiunile dintre relații. Putem să primim ajutor de unde nu ne așteptăm. Pot exista perturbații în programul de zbor al avioanelor.

Poate să aducă, pe plan spiritual, adevărate revelații. Nu este foarte bine să se facă operații acum. Dacă sunt persoane programate astăzi la operații, această Lună plină și eclipsele pot genera hemoragie. Acum nu sunt bune operațiile pe inimă, pe picioare sau pe vase de sânge. Atenție și la relația cu copiii, unde se joacă ei! Foarte mare atenție la prize. Astăzi ne putem simți obosiți pentru că azi noapte, Luna plină era deja vizibilă. Nu se vor produce niște fenomene extraordinare, dar oamenii se pot simți mai încăpățânați", a zis astrologul Cristina Demetrescu la Antena 3.

SUPER LUNA ALBASTRĂ 31 ianuarie

SUPER LUNA ALBASTRĂ 31 ianuarie. Satelitul natural al Pământului se va afla pe orbita sa la cea mai mică distanţă faţă de Terra şi va determina apariţia unui fenomen denumit de astronomi "Super Lună albastră sângerie".

[citeste si]

SUPER LUNA ALBASTRĂ 31 ianuarie. În cazul în care condiţiile meteorologice vor fi favorabile, Luna va oferi pământenilor un spectacol fascinant, miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel