”Sully: Miracolul de pe râul Hudson” aterizează din 9 septembrie în cinematografe

Câştigătorul Premiului Oscar, Clint Eastwood regizează de această dată filmul ”Sully: Miracolul de pe râul Hudson”, o dramă inspirată din evenimente reale şi care din 9 septembrie va avea premiera în cinematografele din România. 

Un film distribuit de Warner Bros. Pictures și Village Roadshow Pictures, ”Sully: Miracolul de pe râul Hudson” îl plasează în centrul poveștii pe căpitanul Chesley ”Sully” Sullenberger, interpretat de Tom Hanks, actor laureat al Premiilor Oscar.

La data de 15 ianuarie 2009, întreaga lume a asistat la un eveniment ce a devenit cunoscut sub numele de ”Miracolul de pe râul Hudson”, după ce căpitanul ”Sully” Sullenberger a reușit să-și ghideze aeronava avariată spre apele înghețate ale râului Hudson, unde a efectuat o aterizare forțată care a dus la salvarea celor 155 de persoane aflate la bord.

Totuși, în ciuda faptului că Sully a fost aclamat de presă și de public pentru excepționalele sale abilități de navigație aeriană, evenimentul a fost urmat de o anchetă care amenința să-i distrugă atât reputația, cât și cariera.

(w670)

Din distribuția filmului mai fac parte Aaron Eckhart în rolul copilotului lui Sully, Jeff Skiles și Laura Linney, nominalizată la premiile Oscar, în rolul soției lui Sully, Lorrie Sullenberger. Eastwood s-a ocupat de regie, scenariul fiind scris de Todd Komarnicki, având la bază cartea Highest Duty, scrisă de Chesley „Sully" Sullenberger și Jeffrey Zaslow. Proiectul a fost produs de Eastwood, Frank Marshall, Allyn Stewart și Tim Moore, Kipp Nelson și Bruce Berman fiind producătorii executivi.

Filmul i-a oferit lui Eastwood ocazia de a lucra din nou alături de colaboratori de-ai săi mai vechi, care au contribuit la realizarea celui mai recent proiect al regizorului, populara peliculă Lunetistul american: directorul de imagine Tom Stern și scenograful James J. Murakami, ambii nominalizați la Oscar pentru contribuțiile aduse peliculei Schimbul, designerul de costume Deborah Hopper și noul editor de imagine Blu Murray. Muzica a fost compusă de Christian Jacob și The Tierney Sutton Band. Warner Bros. Pictures prezintă, în parteneriat cu Village Roadshow Pictures, filmul Sully: Miracolul de pe râul Hudson, regizat de Clint Eastwood și produs de Flashlight Films, Kennedy/Marshall Company și Malposo.

Pelicula, care va apărea în cinematografele din România începând cu data de 9 septembrie 2016, va fi distribuită în toată lumea de compania Warner Bros. Pictures și în unele teritorii de Village Roadshow Pictures.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel