Studenții Universității București, opt medalii la Markstrat

România, primul loc în Europa şi locul 5 la nivel mondial, la Olimpiada Internaţională de Matematică 2022. Cîmpeanu, mesaj la întoarcerea în ţară a lotului campion
România, primul loc în Europa şi locul 5 la nivel mondial, la Olimpiada Internaţională de Matematică 2022. Cîmpeanu, mesaj la întoarcerea în ţară a lotului campion

Studenţii Universităţii din Bucureşti au obţinut opt medalii - trei de aur, două de argint şi trei de bronz - la cea de-a XVIII-a sesiune Markstrat a Programului Intensiv organizat de consorţiul Dukenet, în Franţa. 

Potrivit unui comunicat al UB, delegaţia Universităţii din Bucureşti s-a aflat în competiţie cu alţi 95 de studenţi în simularea unei strategii specifice marketingului. 

În cadrul sesiunilor, au fost evaluate cunoştinţele de limba engleză, limbajul terminologic specific domeniului marketing, conceptele teoretice de marketing şi management, competenţele IT. 

Studenţii Universităţii din Bucureşti au demonstrat şi competenţe care ţin de lucrul în echipă, viteza şi spontaneitatea luării de decizii sau găsirii de soluţii, munca în regim de stres, competenţa de autoevaluare şi de reacţie în situaţii limită. 

Echipa care a reprezentat UB a fost formată din şase studenţi de la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia Limbi Moderne Aplicate, şi Facultatea de Administraţie. 

Medaliile de aur au fost obţinute de Andra Soiu, Marta Tache şi Cristian Ancuţa Corina, cele de argint de Anda Cîlţan şi Alexandra Caloian, iar cele trei de bronz de Alina Budean, Nicoleta Mateescu şi Victor Ciuciuc. 

Echipa a fost coordonată de trei cadre universitare: prof. univ. dr. Diana Ioniţă, prof. univ. dr. Magdalena Platis-Iordache şi prof. univ. dr. Răzvan Papuc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel