STS- Start înscrieri la BOOTCAMP

Serviciul de Telecomunicații Speciale deschide înscrierile pentru cea de-a doua ediție a Bootcamp STS, școala de vară IT&C dedicată studenților din facultățile cu profil tehnic din România și Republica Moldova.

Bootcamp STS va avea loc în perioada 28 august – 03 septembrie a.c., în județul Brașov, iar cei interesați se pot înscrie online pe site-ul https://bootcamp.sts.ro. 18 locuri sunt destinate studenților din România, iar, în premieră, școala de vară primește anul acesta și doi studenți din Republica Moldova.

Timp de o săptămână, cei 20 de participanți vor putea interacționa și schimba idei cu specialiștii STS și vor avea parte de activități practice pregătite de ingineri hardware și de comunicații, programatori, administratori de sistem și de baze de date, specialiști în centre de date și platforme de virtualizare, experți în securitate cibernetică, dar și specialiști în rețele, în telefonie IP și videoconferință sau în management operațional. Experiența IT&C va include ateliere practice individuale și de echipă, cu provocări contracronometru și workshopuri în care vor fi dezbătute cele mai noi tehnologii.

Studenții se pot înscrie cu un CV și un scurt material video în care să motiveze de ce vor să fie parte din Bootcamp STS, până la data de 19 iulie 2023, iar în 31 iulie 2023 vor fi anunțați cei 20 de participanți selectați.

Imagini de la prima ediție a Bootcamp STS pot fi accesate aici: https://bootcamp.sts.ro/bootcamp-2022/.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel