Stephen Hawking lansează un avertisment teribil despre extratereștrii

Fizicianul Stephen Hawking avertizează că extratereștii vor cuceri și vor coloniza omenirea, iar Pământul, aşa cum îl ştim, ar putea fi distrus. El a explicat că adevărata provocare pentru cei de pe Terra este aceea de a putea şti cu adevărat şi cum arată extratereștrii.

De altfel, celebrul astrofizician a subliniat recent că inteligența artificială ar putea controla omenirea în următorii 100 de ani. Totodată, el şi-a exprimat convingerea că, dacă inteligența artificială nu va cuceri omenirea, atunci o specie avansată de extratereștrii sigur o va face, relatează Daily Mail.

"Dacă extratereștrii ne vor vizita, atunci rezultatul va fi acelaşi ca atunci când Columb a ajuns în America, iar acest lucru nu a fost deloc benefic pentru amerindieni", a spus Stephen Hawking, potrivit evz.ro.

[citeste si]

Stephen Hawking coordonează un proiect de amploare pentru identificarea existenței extratereștrilor în spațiu, folosind două dintre cele mai puternice telescoape din lume. Astfel, vor fi analizate un milion dintre cele mai apropiate stele de Terra, în căutarea de semnale din spațiu a unor forme inteligente de viață.

Faptul că pe Marte s-a descoperit existenţa apei în stare lichidă a reaprins discuţiile că viața extraterestră ar putea fi găsită în viitorul apropiat.

"Adevărata provocare este aceea de a ne da seama cum extratereștrii ar putea arăta", a atras atenţia Stephen Hawking.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel