Skype a înregistrat o creștere masivă de utilizatori și apeluri. Care sunt cifrele aplicației Microsoft

Sute de milioane de oameni stau în casă, izolați unul de celălalt, în speranța de a opri pandemia de coronavirus și de a nu permite spitalelor să fie copleșite de pacienți.

Sute de milioane de oameni stau în casă, izolați unul de celălalt, în speranța de a opri pandemia de coronavirus și de a nu permite spitalelor să fie copleșite de pacienți, conform Cnet. Pentru a ține legătura, cetățenii lumii s-au întors la platforme online precum Facebook și filialele sale, WhatsApp sau Instagram. În plus, Zoom, Slack și Microsoft Teams au atras milioane de noi utilizatori, pentru a ține conectați colegii, în timpul lucratului de acasă.

Cirfe uriașe pentru Skype

În prezent, Microsoft a transmis că aplicația sa de comunicare audio și video, Skype, a înregistrat cifre uriașe. Compania are acum 40 de milioane de utilizatori zilnici, o creștere de 70% față de luna trecută. Skype a transmis că are o creștere de 220% a apelurilor în interiorul aplicației. În total, 200 de utilizatori activi au fost înregistrați în ultimele șase luni.

„Să fii conectat cu cei dragi nu a mai fost niciodată atât de important cum este acum", a spus un vicepreședinte Microsoft, Yusuf Mehdi. Ultimele informații subliniază cât de mult se bazează oamenii pe tehnologie, în timpul pandemiei care a pus capăt vieții sociale, pe tot globul. Sute de milioane de persoane sunt în casele lor, fiind obligați de autorități. Așadar, pentru a rămâne în contact, oamenii folosesc Zoom, WhatsApp, FaceTime, Microsoft Teams și Skype.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel