SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS Australian Open LIVESCORE tur 3

SIMONA HALEP
SIMONA HALEP

Simona Halep a învins-o pe Venus Williams în turul 3 la Australian Open, cu 6 - 2, 6 - 3.

Simona Halep (27 ani), care în primele două tururi a câştigat cu dificultate, în trei seturi, a făcut cel mai bun meci al său şi a câştigat într-o oră şi 17 minute. Finalista de anul trecut de la Melbourne a dominat jocul şi o va înfrunta în turul următor pe Serena Williams, sora mai mică a lui Venus.

SETUL 2 Simona Halep - Venus Williams: Simona Halep a câștigat și setul doi!

6 - 3

5 - 3

4 - 3

3 - 3

2 - 3

2 - 2

1 - 2

1 - 1

1 - 0

0 - 0 A început setul doi.

SETUL 1 Simona Halep - Venus Williams: SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT PRIMUL SET CU 6 - 2!

6 - 2

5 - 2

4 - 2

3 - 2

2 - 2

1 - 2

1 - 1

0 - 1

0 - 0 A început meciul zilei.

Simona Halep - Venus Williams. Venus Williams (38 ani, 36 WTA) are 3-2 în meciurile directe cu Simona Halep, dar sportiva noastră s-a impus la ultimele două confruntări, în 2015 la Roma şi anul trecut la Montreal.

Simona Halep - Venus Williams. Simona Halep s-a calificat cu emoţii în runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după o victorie cu 6-3, 6-7 (5), 6-4 în faţa americancei Sofia Kenin, joi, la Melbourne.

Simona Halep - Venus Williams. Simona Halep (27 ani) a câştigat după două ore şi 31 de minute un meci de mare luptă, reuşind o revenire spectaculoasă de la 2-4 în setul decisiv.

Simona Halep - Venus Williams. Simona Halep a declarat că nu are nicio idee cum a reuşit să câştige meciul cu americanca Sofia Kenin:Nu ştiu cum am câştigat în această seară, e greu de explicat ce s-a întâmplat pe teren, dar a fost fost un meci greu.

Ea este o jucătoare extraordinară şi a fost foarte dificil să joc fiecare minge, să alerg atât de mult, a mai spus românca. Halep a mărturisit că s-a lovit un pic în setul al doilea, dar a continuat să lupte pentru victorie.

Dan Negru, observație despre Halep. Val de critici: Să nu fim ipocriți

Simona Halep - Venus Williams. Simona Halep, finalistă în 2018 la Melbourne, a venit la Australian Open cu o serie de cinci înfrângeri consecutive, ultimul succes datând din august, în semifinale la Cincinnati.

În turul al treilea, Halep o va înfrunta pe americanca Venus Williams, care se află la a 19-a sa participare la Australian Open, după ce a dispus de franţuzoaica Alize Cornet cu 6-3, 4-6, 6-0.

Simona Halep - Venus Williams. Meciul Simona Halep - Venus Williams va fi transmis, în format LIVESCORE, pe DC News începând cu ora 10:00.

VEZI ȘI: Simona Halep "are o problemă". Mats Wilander a avertizat-o

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel