Simona Halep "are o problemă". Mats Wilander a avertizat-o

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep urmează să aibă o partidă grea în fața jucătoarei Venus Williams. Mats Wilander avertizează că sportiva româncă are o problemă.

Simona Halep o va întâlni la Australian Open pe Venus Williams, în turul 3. Analistul Eurosport Mats Wilander a declarat că există o problemă pentru numărul 1 WTA din cauza presiunii care se pune pe umerii ei înainte de această partidă.

"Problema în meciul cu Venus este că există cu siguranţă presiune pe Halep. Joacă împotriva unei jucătoare de 39 de ani, de şapte ori câştigătoare de Slam, dar când eşti numărul 1 mondial te gândeşti <<nu pot pierde>>. E posibil, astfel, să fie un meci ca primele două, în care Halep trebuie să reziste şi să spere că Venus va obosi sau rata lovituri", a spus Mats Wilander.

Citește și: Realitatea tv, scandal cu CNA. Cristea: Cine s-a făcut de râs?

"Nu contează că adversarul este numărul 1 sau numărul 100"

"Nu cred că Simona se simte ca cea mai bună jucătoare din lume, ci doar că se simte mai bună decât jucătoarea de partea cealaltă a fileului – şi cred că asta contează. Are o abordare sănătoasă, similară lui Nadal şi Federer, cum că pe teren este doar ea şi adversara. Jucători precum Nadal, Serena şi Federer au abilitatea de a juca unu la unu cu atitudinea de „nu voi pierde contra ta". Nu contează că adversarul este numărul 1 sau numărul 100. Aceasta este şi abordarea lui Halep şi cred că este una total respectabilă", a mai spus Wilander.

Citește și:Bogdan Chirieac, interceptat. Secretul telefonului analistului politic: Nu aveți cum să scăpați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel