Simona Halep, în coborâre, dar nu se lasă doborâtă. Rămasă fără puncte, se antrenează intens pentru US Open

Simona Halep, în coborâre, dar nu se lasă doborâtă. FOTO: Captura video @ Instagram Simona Halep
Simona Halep, în coborâre, dar nu se lasă doborâtă. FOTO: Captura video @ Instagram Simona Halep

Simona Halep a coborât până pe locul 56 în clasamentul mondial, dar nu se lasă doborâtă. Se antrenează pentru US Open în timp ce așteaptă verdictul ITIA.

Simona Halep, fost lider mondial, a ajuns pe locul 56 în clasamentul WTA, și mai are la acest moment numai 30 de puncte, după ce a pierdut cele 1.000 de puncte pe care le-a obținut anul trecut după câștigarea turneului Rogers Cup, desfășurat la Toronto (Canada).

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial la US Open, unde a pierdut în primul tur în fața ucrainiencei Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6, iar după acel moment a fost depistată cu substanța Roxadustat, iar de la acel moment este suspendată provizoriu, până când Agenţia Internaţionale de Integritate a Tenisului (ITIA) va face anunțul verdictului în cazul de dopaj al româncei.

Reamintim, Simona Halep se află pe lista sportivelor care vor putea participa la ultimul turneu de Grand Slam al anului, însă în dreptul acesteia apare un asterisc, care prin care se precizează că sportiva este ”temporar suspendată”, până la momentul la care ITIA va transmite verdictul, care, în teorie, trebuia să fie făcut în 13 iulie.

În acest context, Simona Halep se antrenează intens, situație pentru care jurnaliștii de la Essentially Sports au cuvinte de laudă la adresa româncei.

”Pe măsură ce procesul de dopaj se prelungește, rezistența lui Halep este o motivație pentru mulți.

Lumea tenisului îi așteaptă cu entuziasm revenirea. Românca a publicat adesea momente din pregătirea sa, iar clipurile de pe rețelele sociale au oferit o scurtă privire asupra devotamentului ei neclintit față de joc.

Pe măsură ce se apropie un an de la ultimul ei meci, antrenamentele ei continuă.

Simona este însă pregătită de revenire. Ea își dorește să se apere și să își recupereze imaginea pe teren. Într-un clip publicat recent pe Instagram, Halep și-a arătat angajamentul față de cariera ei, indiferent de dificultățile cu care se confruntă în prezent”, a scris Essentially Sports.

Citește și: Cazul Halep, o provocare dificilă pentru autorităţile antidoping, susţine un expert elveţian. Roxadustatul iese din corp în 10-16 ore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel