SIMONA HALEP - EKATERINA MAKAROVA, în SFERTURI DE FINALĂ la DUBAI. Ce spune românca despre adversara sa

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Dubai, după victoria reușită miercuri în fața bulgăroaicei Tsvetana Pironkova, scor 6-4, 6-3. În sferturi, românca va avea un meci infernal, cu o adversară în fața căreia a pierdut categoric ultimul duel direct.

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep va lupta cu Ekaterina Makarova (locul 9 WTA) pentru un loc în semifinalele din Emirate. Rusoaica a trecut în optimi de Zarina Dias (Kazahstan, locul 33 WTA), scor 6-3, 6-4.

SIMONA HALEP - DUBAI. Astfel, Simona Halep și Ekaterina Makarova vor repeta în sferturile de finală de la Dubai meciul din aceeaşi fază de la Australian Open 2015. Atunci, rusoiaca s-a impus categoric, în două seturi, scor 6-4, 6-0. Meciul se va juca joi, cu începere de la ora 17:00.

SIMONA HALEP - DUBAI. La finalul partidei din optimi, Simona Halep a vorbit despre sfertul cu Makarova, dar a ținut să le și mulțumească suporterilor din tribune care o susțin în timpul partidelor de la Dubai.

SIMONA HALEP - DUBAI. "Sunt prima dată în sferturi aici şi mă simt bine. Nu pot pierde dacă sunt susţinută aşa din tribună. Pot să vorbesc şi în română la câtă lume e aici. Sunt mai puternică mental acum. Makarova joacă foarte bine, am şansa mea mâine. Mă voi bate să câştig", a declarat Simona Halep la Digisport.

Vezi și: Vești excelente pentru Halep la Dubai: A scăpat de fosta campioană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel