Venus Williams, Angelique Kerber și Agnieszka Radwanska, eliminate în optimi la Dubai

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep primește vești excelente la Dubai, înainte de meciul pe care îl va juca în optimi cu Tsvetana Pironkova (Bulgaria, locul 57 WTA).

SIMONA HALEP - DUBAI. Favorită numărul 5, Agnieszka Radwanska, a fost învinsă de iberica Garbine Muguruza, scor 4-6 2-6. Jucătoarea din Spania o eliminase în turul 2 pe sârboaica Jelena Jankovic, cap de serie numărul 12 şi locul 21 WTA. Muguruza a învins-o și pe Simona Halep în meciul de Fed Cup și se anunță o pretendentă serioasă pentru cucerirea titlului din Emiratele Arabe Unite.

SIMONA HALEP - DUBAI. Un alt cap de serie eliminat în optimile de finală de la Dubai este Venus Williams, triplă câștigătoare a competiției, inclusiv în 2014. Favorită numărul 8, americanca a pierdut cu cehoaica Lucie Safarova, cap de serie numărul 11, scor 6-4, 6-2

SIMONA HALEP - DUBAI. Și nemțoaica Angelique Kerber, favorita numărul 7, a părăsit turneul miercuri, după eșecul cu italianca Flavia Pennetta, cap de serie numărul 10, scor 6-2, 3-6, 6-1.

Vezi și: COLOSAL! Simona Halep a reușit punctul zilei la Dubai - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel