SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep a pierdut meciul cu Caroline Wozniacki în finala de la Australian Open. Românca nu mai este numărul 1 mondial.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a fost învinsă cu 7-6 (2),3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, sâmbătă, la Melbourne, în finala turneului Australian Open.

-----

SETUL 3 SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT

4 - 6 Simona Halep a pierdut meciul.

4 - 5 Tensiunea crește. Presiunea este extrem de mare pentru Simona Halep.

4 - 4 După un schimb lung de mingi, Simona Halep a cedat. Au trecut deja mai bine de două ore și jumătate de la începutul meciului.

4 - 3 Break, Simona Halep! Emoțiile cresc. Sportiva noastră se aproape de finalul meciului.

3 - 3 Românca instaurează egalitatea.

2 - 3 Simona Halep luptă pentru fiecare punct.

1 - 3 Meciul e din ce în ce mai dur.

1 - 2 Break, Simona Halep!

0 - 2 Break, Wozniacki!

0 - 1 Daneza a câștigat primul game în setul decisiv.

0 - 0 A începutul setul decisiv.

SETUL 2 SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT

6 -3 Avem set decisiv! Simona Halep a luptat, deși se vede că nu se simte foarte bine, și iată că avem setul trei. Urmează o pauză de zece minute din cauza temperaturii ridicate.

5 - 3 Break! Chiar și în suferință, Simona Halep reușește și iată că servește pentru câștigarea setului doi.

4 - 3 În ciuda faptului că este epuizată, Simona Halep reușește să câștige.

3 - 3 Avem egalitate.

3 - 2 Simona Halep a cerut intervenția fizioterapeutului. Susținătorii din tribune îi strigă numele. Românca se pare că a acuzat o stare de amețeală. Acum a revenit pe teren, dar pare epuizată. Sperăm să nu fie ceva grav. I-a fost luată și tensiunea.

2 - 2 Daneza şi-a făcut din nou serviciul.

2 - 1 Schimb spectaculos de mingi! Simona Halep câștigă.

1 - 1 Game slab făcut de româncă. Daneza egalează.

1 - 0 Simona Halep a început setul doi cu un game bun la serviciu.

0 - 0 A început setul doi.

SETUL 1 SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT  

6 - 7 (2) Caroline Wozniacki câștigă primul set.

6 - 6 Vom avea un tiebreak care va decide câștigătoarea primului set.

5 - 6 Game la zero pentru jucătoarea daneză!

5 - 5 Românca egalează!

4 - 5 Încă un schimb de o intensitate extraordinară. Break, Simona Halep! Acum va servi pentru a rămâne în primul set.

3 - 5 Se joacă din ce în ce mai intens. Game, Simona! Românca este mult mai sigură pe ea decât la începutul meciului.

2 - 5 Caroline Wozniacki se află la un game de câștigarea primului set. A luat punctul după un schimb de 17 lovituri.

2 - 4 Al doilea game alb. Simona Halep revine în joc și începe să devină mai agresivă.

1 - 4 Caroline Wozniacki se distanțează de Simona Halep în primul set.

1 - 3 Simona Halep începe să fie mai agresivă. Game alb pentru româncă! Lumea se aude strigând din tribune: 'Hai, Simona!'.

0 - 3 Începutul danezei este evident mai solid decât al româncei.

0 - 2 Break, Wozniacki! Simona Halep dă senzația că nu are timp să intre pe teren. Daneza este mult mai agresivă decât sportiva noastră.

0 - 1 Caroline Wozniacki a deschis finala.

0 - 0 A început meciul, cu Wozniacki la serviciu.

Simona Halep şi Caroline Wozniacki și-au făcut apariția pe arenă.

------

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. Miza este dublă în acest meci pentru că Simona Halep și Caroline Wozniacki au ocazia de a-și trece în cont primul turneu de Grand Slam. De asemenea, în joc este și miza locului 1 WTA. Dacă va învinge, daneza o va detrona pe marea noastră campioană din fotoliul de lider.  

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep a spus că poate a treia sa finală de Mare Şlem, pe care o va juca sâmbătă la Australian Open, va fi cu noroc.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. "Mă simt extraordinar. Mă simt bine după ce s-a întâmplat. Voi juca o nouă finală. E a treia (de Mare Şlem, după două la Roland Garros). Poate va fi cu noroc. Vom vedea sâmbătă", a zis Simona Halep la conferinţa de presă de după meciul câştigat cu 6-3, 4-6, 9-7 în semifinala cu germanca Angelique Kerber.

VEZI ȘI: HALEP - WOZNIACKI finală AUSTRALIAN OPEN LIVE. CÂȘTIGĂTOARE - pronostic

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. "Sunt fericită şi sunt mândră că am putut rezista şi că am luptat până la final. E un sentiment plăcut. Aştept cu nerăbdare ultimul meci al turneului", a mai spus Simona Halep.

Probleme la glezna dreaptă

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep a mărturisit că are probleme la glezna dreaptă, înaintea finalei turneului Australian Open, după ce în primul tur s-a accidentat la glezna stângă.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. Acum piciorul drept e mai rău, deoarece l-am forţat. E dificil, dar nu vreau să mă gândesc la asta, ca să fiu sinceră. Vreau să dau totul sâmbătă, iar după aceea voi avea o vacanţă, a declarat Simona Halep.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep este prima jucătoare română care a ajuns în finala turneului Australian Open şi poate deveni a doua care câştigă un titlu de Mare Şlem, după ce Virginia Ruzici, managerul său, a cucerit titlul în 1978 la Roland Garros.

Ce a spus Caroline Wozniacki înainte de finala cu Simona Halep

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. Caroline Wozniacki a dezvăluit pentru site-ul WTA că vrea să abordeze meciul de sâmbătă ca pe oricare altul disputat până acum în primul Grand Slam al anului.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. Voi încerca să abordez meciul în acelaşi fel în care am jucat fiecare meci aici. Sincer, victorie sau înfrângere, soarele va răsări mâine, va fi ca orice altă zi. Voi fi aceeaşi persoană, voi avea aceeaşi familie şi aceiaşi prieteni în jurul meu. Victorie sau înfrângere, atât timp cât am dat totul, pot fi mândră de mine însumi şi fericită indiferent de ce rezultat va fi, a declarat jucătoarea daneză, care a mai jucat două finale de Grand Slam, la US Open (2009, 2014).

Simona Halep - Caroline Wozniacki LIVE TEXT în finala Australian Open de la ora 10:30

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. Wozniacki a dezvăluit că a avut mai multe emoţii înainte de semifinala cu Elise Mertens, decât înaintea finalei cu Simona Halep: Sunt stimulată. Mă simt chiar bine. Cred că am fost mai nervoasă înaintea semifinalei. Cred că a existat multă presiune pe mine şi multe aşteptări. Cred că vor dispărea mâine când voi juca împotriva Simonei, care este o mare jucătoare. Numărul 1 în lume. Cred că e o poveste amuzantă, numărul 1 şi numărul 2 joacă una împotriva alteia pentru locul numărul 1 în clasament şi pentru primul lor Grand Slam. Cred că e grozav. Pentru aceste momente ne-am antrenat, pentru aceste momente ne-am pregătit în toată cariera noastră. Voi intra pe teren să lupt şi să dau totul acolo cu speranţa că va fi suficient de bine.

[citeste si]

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. Meciul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki este programat pentru ora 10:30 și va fi transmis, în format LIVE TEXT, pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel