EXCLUSIV  HALEP - WOZNIACKI finală AUSTRALIAN OPEN LIVE. CÂȘTIGĂTOARE - pronostic

Simona Halep
Simona Halep

Sâmbătă, 27 ianuarie, este ziua cea mare: Simona Halep o întâlnește pe Caroline Wozniacki în finala de la Australian Open. Emoțiile sunt foarte mari, la fel și miza!

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep și Caroline Wozniacki au ocazia de a-și trece în cont primul turneu de Grand Slam. De asemenea, în joc este și miza locului 1 WTA. Dacă va învinge, daneza o va detrona pe marea noastră campioană din fotoliul de lider.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. Dat fiind faptul că avem de-a face cu două jucătoare puternice, am lansat o întrebare-fulger printre cititorii DC News: "Are Halep șanse să o învingă pe Wozniacki?". Răspunsul a fost pozitiv.

Iată procentele:

da 77,43% (6976)

nu 22,57% (2034).

După cum puteți observa, au fost și câțiva cititori care au spus că sportiva noastră nu are șanse să câștige finala de la Australian Open. Indiferent de rezultat, pentru toți românii, Simona Halep va fi numărul 1.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep a spus că poate a treia sa finală de Mare Şlem, pe care o va juca sâmbătă la Australian Open, va fi cu noroc.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. "Mă simt extraordinar. Mă simt bine după ce s-a întâmplat. Voi juca o nouă finală. E a treia (de Mare Şlem, după două la Roland Garros). Poate va fi cu noroc. Vom vedea sâmbătă", a zis Simona Halep la conferinţa de presă de după meciul câştigat cu 6-3, 4-6, 9-7 în semifinala cu germanca Angelique Kerber.

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT finala AUSTRALIAN OPEN. Meciul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki este programat pentru ora 10:30 și va fi transmis, în format LIVE TEXT, pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel