Sfinxul - secretul camerei care va schimba viața pe Terra

Secretele Sfinxului pot schimba viața de pe Terra
Secretele Sfinxului pot schimba viața de pe Terra

Sfinxul reprezintă monumentul despre care se spune că ar ascunde numeroase secrete, care ar schimba viziunea vieții de pe Terra.

În urmă cu câțiva ani, în Rusia, Kipriyanovich Boriska, un băiat de câțiva ani a uimit lumea științei cu declarațiile sale. Pravda a publicat în urmă cu câțiva ani  un  articol despre cazul Boriska sau copilul de pe Marte.

Boriska  și-a adus aminte de viața sa anterioară pe care a trăit-o pe Marte, unde  în subteran  ar fi existat o civilizație de entități, Lemurienii, care sunt asemănători oamenilor, dar cu o înălțime de 9 metri și deosebit de inteligenți. Ei sunt vechii marțieni, care au reușit să supraviețuiască unui cataclism de proporții globale, potrivit efemeride.ro.

Boriska, băiatul care spune că a venit de pe Marte

Boriska susține că și pe Pământ a avut loc o catastrofă, în urma căreia continentul Lemuria s-a scufundat, acum 800.000 de ani.

Boriska a dat informații despre Sfinx și despre o presupusă camera secretă din spatele urechii sale, spunând că viața de pe Pământ se va schimba irevocabil odată ce marele Sfinx va fi deblocat, folosindu-se un mecanism complex în spatele uneia din urechile sale.

Ușa secretă din spatele urechii Sfinxului

Ar fi vorba despre  o ușă secretă, care  s-ar deschide și astfel oamenii ar avea acces la numeroase informații și adevărul. Acestea vor schimba viața în totalitate, pentru că adevărul este cu totul diferit de cel pe care credem că îl cunoaștem în prezent.

Întrebat de cine au fost distruse toate sondele spațiale care s-au apropiat de Marte, el a răspuns că marțienii ripostează cu raze numite Fobos.

Jurnaliștii de la Pravda au făcut legătura cu un incident care s-a petrecut în anul 1988. Înainte să fie lansate două sonde spațiale către Marte, un cercetător rus a avertizat oficialitățile că navele nor fi distruse de radiații marțiene puternice. Cele două sonde s-au dezintegrat, în momentul în care au intrat în orbita planetei Marte.

Despre OZN-uri, Boriska a susținut că materialul cu care sunt acoperite are proprietăți magnetice speciale care acționat energetic poate face ca acestea să poată zboare oriunde în Univers. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel