Sexul, afectat de coronavirus. Cine scapă

dragoste
dragoste

Veste proastă: coronavirusul afectează sexul.

Izolarea și pandemia inhibă dorința sexuală atât în interiorul cât și în afara cuplului, fenomen care va dura dincolo de sfârșitul COVID 19, a explicat profesorul Antonio Bolinches de la Societatea de Sexologie (Spania).

Specialistul a subliniat că teama de a infecta sau de a fi infectat ne va face să fim mai ezitanți și să preferăm auto-satisfacția sau sexul cibernetic.

"Ca urmare a sfaturilor de distanțare socială, pentru o perioadă de timp i se va acorda o importanță relativă și sexualității. Așa cum există o criză economică pe care va trebui să o depășim, va exista și o criză de încredere în ceea ce privește contactul fizic", a declarat profesorul citat de cotidianul 20min.es.

În aceste condiții, oamenii vor înceta să mai aibă relații extraconjugale?

Pentru Bolinches, în perioada "imediat după criza COVID-19, vor exista astfel de evitări sexuale, dar nu numai! Vor fi repercusiuni asupra afectivității și a tot felul de contacte interpersonale. În situații critice, ceea ce contează este sănătatea și calitatea vieții. Dacă le-ai spune că devii imun la COVID 19 dacă stai un an fără să faci sex, unii s-ar conforma".

Antonio Bolinches îi exclude pe tineri din studiu pentru că ei au "o sexualitate efervescentă". "În plus, ei știu că, din cauza vârstei, sunt mai puțin predispuși în fața pericolului generat de coronavirus", a adăugat Bolinches care a pariat că persoanele sub 30 de ani "vor fi primele care vor relua normalitatea sexuală".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel