Scene de groază la Buzău după concertul Loredanei Groza

Scene de groază duminică seară în Buzău după concertul Loredanei Groza!

Trei buzoieni cu vârste cu prinse între 33 și 50 de ani au fost încătușați și duși la secție, după ce au sărit la bătaie în plină stradă, la scurt timp după încheierea concertului Loredanei Groza, eveniment la care au participat câteva mii de oameni.

Totul s-a întâmplat duminică seară, în jurul orei 23:00, chiar în intersecția de la Școala nr.5. Potrivit unor surse din Poliție, cei trei ar fi devenit violenți, după ce șoferul unui autoturism care avea verde ar fi atenționat un pieton că trece pe culoarea roșie a semaforului. În acest moment, pietonul a mai chemat doi amici de pe trotuar și ar fi încercat în repetate rânduri să-l lovească pe șoferul care s-a baricadat în mașină și a sunat la 112.

Doar intervenția mascaților de la DPIR a făcut ca șoferul și soția sa să nu fie linșați de cei trei agresori, care au fost imediat încătușați, duși la secție și amendați contravențional. Șoferul a fost și el audiat, însă a refuzat să depună plângere împotriva scandalagiilor, scrie Reporter Buzoian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel