Rovana Plumb: Programul de guvernare al PNL poate duce la legea junglei

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a criticat programul de guvernare propus de PNL, despre care spune că poate conduce la "o lege a junglei".

"Programul de guvernare propus de Cătălin Predoiu - probabil ați citit capitolele care vă privesc, ce are diferit de programul PSD, de intențiile PSD, de intențiile dvs?", a fost întrebată Rovana Plumb, la DCNews Live.

"Îi lipsește total partea socială. Ceea ce înseamnă, din punctul meu de vedere tradus, că, din punctul de vedere al programului de guvernare anunțat de dl Predoiu, acesta se poate uita în ochii copiilor din România - și știm că avem o rată mare de sărăcie a copiilor din România - să le spună: 'Dragi copii, sunteți liberi. Dacă aveți inițiativă, poate și reușiți'. Acesta este un mesaj care poate induce în societate un individualism puternic și care poate să conducă la o lege a junglei.

Viziunea noastră este aceea de a avea o societate inclusivă. Ori o societate inclusivă nu poate fi bazată pe principiul individualismului", a răspuns ministrul Muncii.

Vezi și: Rovana Plumb: Președinția nu poate fi un înălbitor al PNL


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel