Roberta Anastase vrea să alăpteze. Jos laptele praf, push up sânul!

val-valcu
val-valcu

Roberta vrea să alăpteze.  O susțin, potrivit propriilor declarații, ” un număr semnificativ de domni” din Parlament. Inițiativa, carevasăzică. Un  proiect de lege în acest sens a fost depus la Cameră, iar președinta acestui for a mai spus că dna Nassar (PSD) și dna Pocora (PNL) se află de aceeași parte a baricadei, dorind ca alimentarea naturală a sugarului să fie promovată, iar reclamele la lapte praf să fie mai bine reglementate.

Ce înseamnă un număr ”semnificativ”, atunci când acesta exprimă o cantitate măsurată de Roberta, vom afla abia când se schimbă procurorul general (evident, pentru că dna Kovesi intră în concediu maternal și apoi pleacă să alăpteze).

Alăptarea se bate cap în cap, ca oul de Paști și bocul, cu principiul promovat de Guvern: cât mai repede la muncă, după gestație! Există, însă, dispozitive moderne, care permit ca alimentul natural să fie colectat, ținut în frigider și administrat de tatăl recent disponibilizat din Poliție, că tot stă degeaba acasă. Problema e ca și rezolvată, măcar pentru 10.000 de familii tinere.

Mă bucur că Opoziția a trecut peste orice diferend și a reușit să colaboreze cu Roberta, pentru că inițiativa chiar e utilă. Laptele praf nu e la fel de bun ca acela natural, iar după ce s-a deschis un angrou fără case de marcat, te-ai putea aștepta ca pe piață să apară tot felul de lăpturi ieftine, inclusiv cea cu melamină, care a fost descoperită în iarnă prin China. O să scârțâie cel mic ca mobila veche, dar dacă e ofertă pentru părinții-pensionari, cine se poate ține departe de îmbulzeala pentru primele 2000 de pachete la jumătate de preț?

Oricum, nu era nevoie de consens. De ce să nu ardă Emil Boc o asumare, adică  o nouă reformă: a făcut praf economia, ce mare lucru să facă praf câteva tone de lapte? Ah, pardon, laptele praf  nu e bun! Dar nu-i nicio problemă, dacă îl sună Șeful, el schimbă imediat macazul: jos biberonul, push-up sânul! Ia să-mi vină Ponta și Antonescu, adevărații vinovați pentru că douăjde ani nu s-a alăptat în țara asta, și să introducă moțiune de cenzură! Nici nu trebuie să-i mai țină pe pedelei lipiți de scaune cu Loctite. Votează de drag: dacă nici ăștia nu știu cât de bun e suptul? Uite, cine suge de la Buget, ce mare îi crește firma sau contul...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel