Robert Cazanciuc le răspunde contestatarilor: Sunt gata să plec din Guvern

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a fost întrebat, miercuri, despre posibilitatea de a fi înlocuit din Guvern. El a precizat că nu i s-a făcut niciun reproş în chestiuni concrete şi consideră că şi-a îndeplinit mandatul, dar a transmis că dacă lucrurile sunt "văzute obiectiv altfel", este "gata să plece".

Robert Cazanciuc a explicat că, oficial, nu i s-a cerut demisia din funcţie.

"Oficial, nu mi s-a cerut o asemenea demisie din partea premierului. Dacă mandatul meu ca ministru al Justiţiei a corespuns mandatului iniţial, preluat acum doi ani de zile, şi anume de a avea un raport de ţară mult mai bun decât până acum, de a contribui la creşterea încrederii în actul de justiţie, dacă ministrul Cazanciuc a făcut ceea ce legea îi permite să facă, această evaluare poate fi făcută de premier, poate fi făcută de Guvern şi dacă nu corespunde mandatului iniţial, evident că sunt gata să plec. Nimeni nu este de neînlocuit. Nu am avut asemenea discuţie cu premierul până în prezent", a declarat Cazanciuc, la ieşirea din şedinţa CSM, întrebat dacă i s-a cerut demisia din funcţia de ministru al Justiţiei.

Vezi și: În PSD se cere capul lui Robert Cazanciuc, ministrul Justiției

Membrul Guvernului a mai spus că nu i-a fost făcut niciun reproş pe chestiuni concrete şi că el crede că şi-a îndeplinit mandatul.

"Nu mi-a făcut nimeni un reproş în chestiuni concrete. Eu cred că mi-am îndeplit mandatul şi asta este o evaluare evident obiectivă, dar dacă lucrurile sunt văzute obiectiv altfel, sunt gata să plec", a continuat ministrul Justiţiei.

Acesta a subliniat că nu a avut o discuţie cu premierul referitoare la evaluarea activităţii sale de ministru, dar că va avea o astfel de discuţie "probabil astăzi sau mâine".

"Nu am avut o discuţie cu premierul referitoare la evaluarea activităţii mele până în prezent. O să am această discuţie probabil astăzi sau mâine. Am avut discuţii de principiu, care rămân între premier şi ministrul Justiţiei", a conchis Robert Cazanciuc, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Eugen Nicolicea, în locul lui Robert Cazanciuc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel