Ritual de relaxare. Activități care ne încarcă bateriile după o zi haotică

Relaxare
Relaxare

Relaxarea este una dintre principalele activități de care avem nevoie după o zi haotică la birou sau chiar la shopping. Află cum îți poți încărca bateriile, dar și cum vei fi răsplătit pentru momentul de răsfăț.

AFI Cotroceni a dat startul primului Ritual de Relaxare la mall. Vizitatorii care aleg să se relaxeze folosind serviciile partenerilor programului sunt răsplătiți cu un premiu surpriză.

Proiectul, desfășurat pe tot parcursul anului

Celor mai mulți dintre noi ne rămâne din ce în ce mai puțin timp pentru a ne dedica activităților care ne-ar putea încărca bateriile - spre exemplu, cititul unei cărți, o masă în oraș cu prietenii sau o sesiune de îngrijire la un salon de beauty.

AFI Cotroceni le amintește clienților săi că un lucru extrem de important este să aibă grijă de ei și că oportunitățile de relaxare sunt la îndemâna oricui în cel mai mare mall din România. Astfel, noul program – Ritualul de Relaxare, îi răsplătește cu premii pe cei care vin în mall și aleg să îmbine shopping-ul cu momente de răsfăț.

"În AFI Cotroceni, pe tot parcusul anului, îi vom răsplăti pe cei care, indiferent de cât de încărcat ar avea programul, aleg să își lase pașii ghidați spre zonele de relaxare disponibile în cel mai mare mall din România.", a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Vezi și: Dieta cu mere și ouă. Slăbești rapid în câteva zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel