Ingrediente
250 de grame de fasole
O ceapă mare
1 ardei
Usturoi
Bulion
Ulei
Sare
Mărar
Citeşte şi Plăcintă de mere cu nucă şi scorţişoară. Reţeta pe care trebuie să o încerci
Mod de preparare
Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să puneţi la fiert fasolea. Între timp, facem prăjeală. Curăţăm şi tocăm mărunt ceapa şi ardeiul, apoi punem legumele într-o tigaie cu puţin ulei încins. După câteva minute, adăugă bulionul, amestecă şi mai lăsăm pe foc 2 minute.
După ce s-a fiert fasolea, o punem într-un bol, adăugăm puţin din zeama în care a fiert şi o pisăm. Punem usturoiul mărunţit, un praf de sare şi amestecăm bine. Deasupra, punem prăjeala preparată anterior şi puţin mărar.
Citeşte şi Prăjitură cu orez, reţetă delicioasă. Uite cum se face
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News