EXCLUSIV  Remodelarea corporală, o procedură preferată de românce. În ce zone ale corpului se intervine cel mai des. Andreea Tudorache: Acolo e problema cea mai mare

Remodelarea corporală, o procedură preferată de românce. În ce zone ale corpului se intervine cel mai des. Andreea Tudorache: Acolo e problema cea mai mare / Foto: Pixabay
Remodelarea corporală, o procedură preferată de românce. În ce zone ale corpului se intervine cel mai des. Andreea Tudorache: Acolo e problema cea mai mare / Foto: Pixabay

Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare, a fost invitata săptămânii din cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical. 

Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare, a vorbit cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe despre remodelarea corporală, explicând care sunt zonele corpului asupra cărora aleg femeile cel mai des să intervină.

"Este o tehnologie pe care o folosim în avantajul nostru și femeile au început din ce în ce mai mult să apeleze și la tehnologie, spre exemplu acum mergem pe o tehnologie mult mai avansată decât era acum câțiva ani și de asta cererea mare pentru că înainte spre exemplu aparatele aveau vreo trei tehnologii și dura vreo trei ore să îți faci un tratament. Acum a avansat foarte mult tehnologia și un singur aparat face toate procedurile în același timp și acesta este mare avantaj. Adică într-o ședință de 40 de minute poți lucra trei zone și e relaxant, e plăcut, nu e cu durere", a spus Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare.

Zonele corpului asupra cărora aleg femeile să intervină

Cât despre zonele corpului asupra cărora aleg femeile de obicei să intervină aceasta a spus: "Coapsele, abdomen, fese și flancuri facem foarte mult. Se mai pot face și brațele, dar cam atât în mare pentru că deși e non-invaziv, e destul de puternică procedura, și unde se depune cel mai mult celulita, cam acolo e problema cea mai mare.

Beneficiile vin în timpul și după tratament pentru că se drenează foarte mult pe limfă și atunci arderile sunt mai mari, se pun mușchii în mișcare, în funcție de stratul de celulită și de grăsime, mușchiul care ajunge să lucreze încă 48 de ore după procedură și în afară de faptul că te simți bine, arăți bine, își pui în circulația sistemul limfatic, ceea ce este un avantaj foarte mare mai ales pentru persoanele care stau foarte mut jos, stau mult la birou și nu fac la mișcare. Se simte altfel, orice lucru îl faci pentru tine are multe beneficii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel