EXCLUSIV  Remaniere guvernamentală. Ministru schimbat: cine e cel mai nepopular

Scutaru Cristina / 19 oct 2018 / 22:51 Salveaza PDF Comentarii
Guvern
Descriere foto: Guvern

DC News a lansat un sondaj privind remanierea guvernamentală. 

Așadar, la întrebarea - ”Remaniere guvernamentală. Ce ministru ar trebui schimbat?” au răspuns mii de cititori. Cum era de așteptat, ministrul pe care nu îl mai vrea nimeni este Dănuț Andrușca de la Economie.

Amintim că recent, ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, a scris, pe Facebook, că nu se va lăsa intimidat de ”grupurile de interese" care îl denigrează în spaţiul public şi a menţionat că atacurile la adresa sa vizează de fapt grupul susţinătorilor preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

”În spaţiul public au apărut, şi sunt convins că vor continua să apară, o serie întreagă de atacuri la adresa mea. Unele sunt politice, altele sunt personale. Toate vin, însă, din zone gri şi reprezintă diverse grupuri de interese. La unele dintre atacuri mă aşteptam, la altele nu. Sunt, însă, convins că imaginaţia şi creativitatea celor care au decis să mă transforme într-o ţintă nu are limită şi voi mai auzi lucruri despre mine la care acum nici nu mă pot gândi", a scris, pe Facebook, ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă.

Conform sondajului, lumea - din toate taberele - este de acord că acest ministru nu mai are ce căuta în Guvernul Dăncilă, fiind practic cel mai nepopular. Pe locul doi se află Carmen Dan care a fost votată de opozanții PSD.

(w670)


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22