EXCLUSIV  Remaniere Guvern Dăncilă. Ministrul Cojocaru: Chiar s-au întâmplat lucruri! video

Scutaru Cristina / 27 oct 2018 / 10:46 Salveaza PDF Comentarii
Guvernul Dăncilă
Descriere foto: Guvernul Dăncilă

Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicațiilor, a venit la DC News și DC Business pentru a face lumină în probleme vitale pentru viitorul României.

Ministrul a vorbit despre ultimele opt luni de muncă care s-au materializat și prin deschiderea mai multor apeluri de proiecte gândite pentru a stimula digitalizarea administrației publice și pentru a sprijini sectorul IT&C.

Întrebat de Elena Cristian ce informații ne poate da despre remanierea guvernamentală, Petru Bogdan Cojocaru a declarat în exclusivitate: ”Am avut discuții. Așa cum s-a prezentat și în spațiul public, fiecare dintre cei prezenți astăzi în Guvernul Dăncilă a prezentat un raport de activitate. O mică parte din acest raport l-am prezentat și aici, la dumneavoastră. Vom discuta și despre celelalte puncte pe care le-am făcut în cadrul ministerului. Din punctul de vedere al deciziei de a fi sau nu remaniat... nu este la mine. Decizia va fi luată de comisie și comitetul executiv. Noi am avut discuții, am prezentat raport de activitate. Chiar s-au întâmplat lucruri în ministerul pe care îl coordonez”.

Iată răspunsul:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26