EXCLUSIV  Remaniere Guvern Dăncilă. Ministrul Cojocaru: Chiar s-au întâmplat lucruri! video

Guvernul Dăncilă
Guvernul Dăncilă

Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicațiilor, a venit la DC News și DC Business pentru a face lumină în probleme vitale pentru viitorul României.

Ministrul a vorbit despre ultimele opt luni de muncă care s-au materializat și prin deschiderea mai multor apeluri de proiecte gândite pentru a stimula digitalizarea administrației publice și pentru a sprijini sectorul IT&C.

Întrebat de Elena Cristian ce informații ne poate da despre remanierea guvernamentală, Petru Bogdan Cojocaru a declarat în exclusivitate: ”Am avut discuții. Așa cum s-a prezentat și în spațiul public, fiecare dintre cei prezenți astăzi în Guvernul Dăncilă a prezentat un raport de activitate. O mică parte din acest raport l-am prezentat și aici, la dumneavoastră. Vom discuta și despre celelalte puncte pe care le-am făcut în cadrul ministerului. Din punctul de vedere al deciziei de a fi sau nu remaniat... nu este la mine. Decizia va fi luată de comisie și comitetul executiv. Noi am avut discuții, am prezentat raport de activitate. Chiar s-au întâmplat lucruri în ministerul pe care îl coordonez”.

Iată răspunsul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel