Reacția unei femei când un străin i-a oferit 200.000 de dolari pentru câinele ei: "Aș alerga imediat acasă să-i fac bagajele"

captură Tik Tok
captură Tik Tok

Ți-ai vinde câinele pentru 200.000 de dolari?

O femeie a devenit rapid virală pe internet după ce a dezvăluit că a primit o ofertă de 200.000 de dolari de la un străin în schimbul câinelui ei. Locuind în Los Angeles, stăpâna acestui Doberman și-a exprimat vehement refuzul în fața acestei propuneri, stârnind reacții diverse din partea internauților.

Videoclipul postat pe Tik Tok de Alexis Elliott a strâns aproape un milion de vizualizări, aceasta povestind cum i s-a oferit suma enormă în schimbul animalului de companie.

„Cineva mi-a oferit 200.000 de dolari pentru cățelul meu, iar eu i-am spus soțului că nici nu se pune problema de așa ceva”, a mărturisit femeia. „E copilul meu! Voi v-ați vinde animalul pentru 200.000 de dolari?”

@itsalexiselliott I woild never sell her!! #fyp #doberman #puppy #dobermanpinscher #forsale ♬ original sound - Alexis Elliott

Povestea femeii a adunat mii de reacții în secțiunea de comentarii, iar părerile au fost, cum era de așteptat, împărțite: „Cum să nu accepți 200.000? E o crimă!”/ „În lumea în care trăim, cu siguranță da”/ „Aș alerga imediat acasă să-i fac bagajele”.

În timp ce unii dintre internauți au spus mai în glumă, mai în serios, că și-ar vinde câinele fără nicio ezitare, alții au susținut că nu ar putea face asta niciodată și că e ca și cum și-ar vinde propriul copil. 

„Absolut nu! Oamenii care spun da nu ar trebui să aibă câini. Blănosul e viața mea”, a comentat un utilizator, în timp ce altul a spus: „Mulți dintre voi nu meritați să aveți animale”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel