Răzvan și Dani, moment aniversar. Glumele s-au ținut lanț

A fost o explozie de culoare și voie bună în ediția aniversară „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Glumele s-au ținut lanț, jocurile nu au lipsit din peisaj, iar cei din familia ,,Neatza" și-au adus aminte de prima emisie a show-ului, de acum zece ani, și au rememorat cele mai inedite momente.

Vedetele care au fost alături de gașca veselă, de-a lungul acestei perioade, au primit un trofeu, în semn de muțumire pentru momentele frumoase petrecute împreună pe parcursul anilor. Horia Brenciu a fost nelipsit de la petrecere, iar Pepe, Fly Project, Connect-R, Alex Velea, Nicole Cherry, Jo, dar și echipa Prietenilor de la 11 au fost doar o parte dintre vedetele care au venit să le spună matinalilor „La mulți ani". Amalia din echipa ,,Neatza" s-a reunit la ceas aniversar cu colegele sale de la Blaxy Girls, iar fetele au interpretat în formula completă piesa ce le-a consacrat, "If you feel my love".

Cel mai longeviv cuplu de prezentatori ai matinalului, Răzvan și Dani, s-au bucurat alături de cei prezenți de secvențe vechi din emisiunea pe care au construit-o alături de imbatabila familie din platou și regie. Și Flavia a ținut să-i surprindă pe colegi și a pregătit un moment special în care a făcut spectacol pe scena de dans. Vlăduț a îndulcit atmosfera printr-un delicios tort, un doboș de ciocolată, decorat cu cele mai fine ingrediente.

Tort, în doar 60 de secunde

Și pentru că show-ul matinalilor este mereu presărat cu momente spumoase și invitații speciali s-au întrecut pe sine la bancul de lucru, printre ingrediente care mai de care mai savuroase. Horia Brenciu, Jeremy Ragsdale, câștigătorul X-Factor, Florin Ristei și Cătălin Oprișan au pornit o competiție culinară, în care s-au străduit să le ofere matinalilor cel mai gustos tort aniversar ,,de zece", pregătit în doar șaizeci de secunde.

[citeste si]

Interpretările artiștilor, momentele de dans, glumele caracteristice și voia bună au făcut istorie și astăzi, la un deceniu de la prima emisie a celui mai iubit show al dimineții, ,,Neatza cu Răzvan și Dani".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel