Rareş Ilie s-ar putea întoarce la Rapid. Mutu: Mi-am dat acordul

Facebook Rareş Ilie
Facebook Rareş Ilie

Mijlocaşul Rareş Ilie ar putea reveni la Rapid, după ce transferul la Nice, în Franţa, nu a fost unul reuşit. 

”Ne gândim la Rareș Ilie. Am luat în discuție (n.r. transferul). Mi-am dat acordul, să vedem dacă e posibil.

Cu opțiune (n.r. de transfer) probabil. Cum îl știu eu pe Nico (Daniel Niculae) va pune o opțiune să-l cumpărăm”, a spus Adrian Mutu, la Digi Sport Special.

Victor Angelescu a anunţat buget de 3 milioane de euro pentru transferuri 

"Vrem să aducem în jur de 5-6 jucători, dar urmărim mai mulți. Mutu și Nico au ultimul cuvânt. Sunt și români, și străini. Noi credem că este fezabil să-i aducem. Am și anunțat că vom avea un buget dublu, de 3 milioane de euro la transferuri.

Anul trecut am fost a doua echipă ca sumă de transferuri, după FCSB. Nu știu dacă a dat cineva mai mult. 1.7 milioane de euro am plătit anul trecut pe transferuri. Sigur va crește și masa salarială. Este un sezon în care ne vom bate la titlu. Vrem să vină 3 jucători cât mai repede, să prindă pregătirea. Suntem în discuții cu ei.

Nu pot să vă spun pe ce posturi sunt, avem jucători acolo și nu pot să spun. Un vârf sigur, am vrut să mai aducem și în vară" a spus Angelescu, la Fotbal Club.

Rapid, 25.000 lei amendă după incidentele de la meciul cu FCSB

Echipa de fotbal Rapid Bucureşti a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu penalitate sportivă de peste 25.000 de lei, în urma incidentelor de la meciul cu FCSB, încheiat cu victoria formaţiei giuleştene cu scorul de 1-0, în etapa a 5-a a play-off-ului Superligii.

"FC Rapid 1923 vs. FC FCSB - Incidente - În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul FC Rapid 1923 cu penalitate sportivă de 25.312 lei", se arată în hotărârea comisiei, publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Articolele invocate se referă la responsabilitatea clubului gazdă pentru comportamentul spectatorilor, în ceea ce priveşte introducerea pe stadion a băuturilor alcoolice, dar şi aprinderea şi aruncarea în interiorul arenei a obiectelor şi materialelor explozive, incendiare şi fumigene, substanţe toxice, halucinogene şi iritante.

În cadrul aceleiaşi şedinţe a Comisiei de Disciplină, clubul Rapid a primit un avertisment pentru încălcarea Regulamentului Media la partida cu CFR Cluj, din etapa a 6-a a play-off-ului Superligii, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel