Raportul 10 august, desecretizat. Mihai Fifor, reacţie dură: Azi nu s-a declasificat nimic. Păcăleală electorală

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Secretarul general al PSD şi fost ministru interimar al Internelor, Mihai Fifor, a criticat discursul lui Marcel Vela despre desecretizarea dosarului 10 august, anunţând că, de fapt, nu s-a declasificat nimic astăzi. 

"Raportul mitingului din 10 august 2018 pe care l-a „desecretizat" astăzi ministrul Marcel Vela a fost desecretizat încă din 31 ianuarie 2019, când MAI a stabilit că peste 90% din acest document nu mai avea carcter secret. Restul de 10% depindea exclusiv de alte instituţii.

Deci azi, ministrul Vela nu a declasificat nimic. Au avizat doar alte institutii acel rest de 10%. Întrebarea legitimă e de ce aceste alte instututii s-au hotărât să facă asta taman acum, între cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidențiale.

Pentru cetățeni raportul este exact așa cum a fost și până acum: NEPUBLIC. Iar PNL știa dinainte că DIICOT nu-l poate face public pentru că este „mijloc de probă" în ancheta penală aflată în desfășurare.

În concluzie, tot ce am văzut azi a fost doar o mascaradă ! O mare păcăleală electorală, al cărei unic scop a fost de a readuce în memoria colectivă o emoție, care să acopere fuga lui Iohannis de o dezbatere în care să dea seama pentru contraperformanța din mandatul său!", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

Iată AICI anunţul lui Marcel Vela. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel