Rapid București - U Craiova 1948, rezultat final după un meci dramatic

Foto Pexels
Foto Pexels

Partidă dramatică pe noua arenă din Giulești, unde Rapid București a pierdut.

Partidă dramatică, luni seară, pe noua arenă din Giulești, unde echipa Rapid București a fost învinsă de U Craiova 1948, la capătul unui meci dramatic, încheiat cu scorul de 2-3 (1-1) pentru oaspeți. În minutul 90, scorul era: 1-2. Rapid a egalat în prelungiri, dar oltenii au revenit și au dus toate punctele.

Lupta pentru primul loc în play-out rămâne deschisă până în ultima etapă, Rapid București ratând luni seara ocazia de a se deprinde decisiv în fruntea clasamentului.

Partida a început cu stângul pentru oaspeți, care au marcat în proprie poartă.

Oltenii au egalat înainte de pauză, prin Compagno, care a valorificat din poziție unu la unu cu portarul Moldovan, o excelentă pasă filtrantă a lui Bauza (1-1, min. 44).

La revenirea de la vestiare, Compagno a transformat o lovitură de pedeapsă, obținută de același Bauza, care fusese faultat de Moldovan (1-2, min. 47).

Giuleștenii pornesc ofensiva și îl scot în evidență pe Popa, care are câteva intervenții salvatoare.

În minutul 90, se dictează cinci minute de prelungiri. Rapidiștii reușesc să scoată un penalty, pe care îl transformă Albu, în minutul 90+2 (2-2).

Meciul părea să se încheie cu o remiză, când oaspeții au lansat un ultim atac, finalizat cu un șut al belgianului Baeten din marginea careului care s-a oprit în plasa porții giuleștene (2-3, min. 90+5).

Rapid București rămâne pe prima poziție a play out-ului, cu 39 de puncte, la egalitate cu Sepsi Sfântu Gheorghe, și joacă în ultima etapă, cu CS Mioveni, în deplasare.

U Craiova 1948 ocupă locul 10, cu 34 de puncte și are asigurată menținerea în Liga 1, cu o etapă înainte de finele campionatului, notează Mediafax.

Adrian Mutu, meci de retragere. Ce vedete vor fi pe teren

Foşti mari fotbalişti, precum Gheorghe Hagi, Claude Makelele, Paolo Cannavaro sau Alessandro Del Piero, şi-au anunţat prezenţa la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, organizat în 12 iunie, în cadrul Sports Festival din Cluj-Napoca, au anunţat, luni, organizatorii evenimentului, conform Agerpres. 

„Abia aştept să ne întâlnim la Cluj, în 12 iunie, ca să ne putem bucura împreună de fotbal, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Ne vedem la Sports Festival!", a declarat Claude Makelele, fost coleg cu Mutu la Chelsea Londra.

Printre cei care au anunţat că vor participa la evenimentul de la Cluj-Napoca se numără şi Tomas Ujfalusi şi Paolo Cannavaro, fratele lui Fabio Cannavaro, cel care a care a câştigat Balonul de Aur în 2006 şi care şi-a confirmat deja prezenţa la Sports Festival.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel