Quickstep la 94 de ani, pentru că iubește senzația pe care i-a oferă dansul - Video

dans la 94 de ani
dans la 94 de ani

Deși quickstep-ul este considerat unul dintre cele mai dificile dansuri din concursurile de specialitate, o femeie de 94 de ani a reușit să uimească publicul cu evoluția sa și să confirme că dacă iubești ceea ce faci, atunci nu există bariera vârstei.

Mathilda Klein, în vârstă de 94 de ani, a dansat quickstep alături de instructorul său mai tânăr cu 55 de ani, Danny Maloney, uimind publicul şi pe ceilalţi participanţi prezenți la un concurs de dans de societate, potrivit dailymail.co.uk.

Mathilda Klein a apărut pe ringul de dans, alături de partenerul său de dans, sprijinindu-se de un cadru și acoperită cu o pelerină de ploaie pe ritmurile nemuritoare ale melodiei "Singing in the rain", sub privirile uimite ale publicului, care nu înțelegea ce va urma.

Doar că, imediat cum muzica a fost schimbată cu o piesă cunoscută de quickstep, cei doi protagoniști ai numărului au dezvăluit câtă energie și plăcere de a evolua pe ringul de dans poate exista în trupul unei femei în vârstă de 94 de ani.

"Nu dansez niciodată cu o femeie, ci doar cu un bărbat. Iubesc senzaţia pe care o am când dansez. Mă menţine vie", spune Mathilda Klein.

Instructorul de dans, Danny Maloney, a dezvăluit că eleva sa, cu care dansează de 11 ani, este grozavă, tocmai pentru că iubește dansul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel