Pune condimentele sub pielea de pe carnea de pui, când o gătești. Trucul este senzațional

Ema Apostu / 25 ian 2020 / 14:36 Salveaza PDF Comentarii

Condimentele ar trebui puse sub pielea care acoperă carnea de pui. Acest truc va avea rezultate extraordinare. Iată cum trebuie să procedezi.

Pentru a imprima cărnii de pui o aromă mult mai savuroasă, așază condimentele direct pe carne. Trageți pielița spre exterior și presărați amestecul de condimente, pasta sau lichidul de marinare. Apoi, presărați puține condimente și pe pieliță.

Pentru a obține feluri de mâncare cât mai suculente, amestecați carnea tocată de pui cu suc de roșii: 50 ml de suc pentru 500 g de carne. Deoarece carnea de pui este destul de fină, este nevoie să-i redați un gust mai intens, scrie bucatarul.eu. De aceea, adăugați condimente puțin mai picante decât ca de obicei (maghiran, curry, rozmarin, piper negru sau roșu).

Vezi și: Un strat de griș pus între blatul tortului și fructe, cel mai tare truc. Este absolut genial!

Friptură de porc în sos de roșii cu usturoi și piure de cartofi. Felul preferat al românilor. Să nu lipsească murăturile!

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27