Procentele bombă din scrisoarea anti Dragnea. Pieleanu, intervenție explozivă

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Directorul Avangarde, sociologul Marius Pieleanu, a intervenit dur la Antena 3, în emisiunea ”Obiectiv”, după scrisoarea anti Liviu Dragnea din PSD. 

Procentele din scrisoarea anti Dragnea sunt devastatoare pentru PSD: ”Partidul Social Democrat scade în preferințele electoratului, cercetările sociologice indicând o opțiune de vot cuprinsă între 25%-30%, cu mult sub scorul obținut de partid la alegerile parlamentare din anul 2016 (47%). De asemenea, președintele partidului, Liviu Nicolae Dragnea, este cotat în sondajele de opinie cu 7%-12% din preferințele electoratului, cu mult sub cota partidului, fiind de altfel cel mai contestat lider politic din România ultimilor ani.”

”Sunt multe de spus. Opinia mea este că PSD înregistrează câteva premiere. Electoratul PSD nu se bucură. Știți ce spune electoratul PSD astăzi? Că principala temă de dezbatere trebuie să fie închiderea conflictului, dacă vreți vă dau cifrele.” a spus Marius Pieleanu. 

Întrebat dacă cifrele din scrisoare sunt reale, el a răspuns vizibil deranjat: ”Nu, nu, nu, nu, nu!”. Sociologul a adăugat: ”S-a preluat o temă de dezbatere de la televiziunile ostile PSD-ului, PSD este într-o cădere semnificativă, dar peste 30%.”

”PSD pierde”

”Ceea ce este grav pentru cunoscători: Liviu Dragnea a avut mereu forță în PSD dacă i-au fost alături două persoane: Paul Stănescu și secretarul general Marian Neacșu. Eu cred că se mai poate îngropa securea războiului, indiferent cine câștigă în lupta internă, PSD pierde” a mai spus sociologul. 

Întrebat despre care este securea războiului, sociologul a răspuns: ”Am zis public, trebuie să-și transparentizeze mai mult procesul de luare a deciziei. Pe scurt, dacă nu te sfătuiești cu Mitică Buzatu, Marian Neacșu, Paul Stănescu, Nae Bădălău, Felix Stroe, Marcel Ciolacu, nu poți să pui un ministru fără acordul lor”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel