Prințesa Olympia din Grecia: Petrecere extravagantă

Olympia a împlinit vârsta de 21 de ani pe data de 25 iulie, iar tatăl ei, Pavlos, prințul moștenitor al Greciei a împlinit 50 de ani pe data de 20 mai, prilej pentru organizarea unei petreceri comune. 

Duminică, perechea a organizat petrecerea în Cotswolds cu tema "5021 revoluție", marcând cele două vârste. Oaspeții au fost rugați să "revoluționeze" cravata lor neagră, mulți dintre ei purtând accesorii neobișnuite. Printre participanți s-au numărat Paris Hilton, Nicky Rothschild, Poppy Delevingne, designerul Valentino Garavani și moștenitori ai regalității și magnaților. Cele mai multe femei tinere nu doresc să împărtășească petrecerea de 21 de ani cu părinții lor, dar atunci când tatăl tău este o regalitate ziua de naștere devine unul dintre cele mai tari evenimente sociale ale anului. 

Ținută duminică seara, "revoluția 5021" a fost o aventură spectaculoasă în care regalitățile, personalitățile și somitățile din lumea modei s-au adunat pentru o petrecere incredibil de elegantă. Olympia a purtat rochia realizată de Steven Khalil pentru ocazie. Corsetul cu mâneci lungi împodobit cu mărgele a contrastat cu o fustă de tul lustruită, și "a revoluționat" aspectul ei cu un accesoriu metalic atașat în păr și cu o pereche de adidași platformă Gucci, pe care le-a arătat pe tot parcursul nopții, cu o varietate de poze, conform DailyMail

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel