Primul nume din viitorul guvern PSD. Indicii despre PREMIER, dezvăluite în direct

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a dezvăluit, joi, la Antena 3, în emisiunea ”La ordinea zilei”, că sunt opt oameni din PSD care știu întregul program de guvernare și dacă sunt treziți noaptea, la ora patru. 

Codrin Ștefănescu a afirmat că printre acești oameni sunt ”și miniștri din fostul Guvern Victor Ponta”. Dana Grecu a spus că ”ar putea fi Rovana Plumb, Orlando Teodorovici”, iar Codrin Ștefănescu a continuat: ”Ar putea să fie Ponta, ar putea să fie Dragnea, Doina Pană, Nicolae Bănicioiu”. 

El a mai dat și alte indicii cu privire la propunerea PSD pentru viitorul premier al României: ”Luați conducerea partidului, cei care au fost miniștri”. Ulterior, secretarul general adjunct al PSD a dat de înțeles că vorbim despre un singur om: ”Propunerea pentru prim-ministru este un om care a fost vânat de pe vremea lui Băsescu și până acum, dar pe care nu-l punem drept țintă, dar știe toată bucătăria internă și întregul program de guvernare. Este vânat, în general, de către sistem, nu numai de către DNA. Or te cheamă direct și-ți spune că avem ceva despre tine, ori ești parte într-un dosar unde sunt alții, ori se leagă de apropiații săi. Dacă are sau nu dosar, știe tot”.  

Întrebat dacă ar putea fi și Călin Popescu Tăriceanu pe listă, Codrin Ștefănescu a afirmat că ALDE e un partener loial, dar PSD va da prim-ministrul.  

Cât despre viitorul guvern PSD, Codrin Ștefănescu a afirmat: ”Iulian Iancu poate să fie un foarte bun ministru”, el ocupându-se de o parte din programul de guvernare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel