Prima femeie subprefect, învestită în funcţie

Fostul secretar al comunei Tătăruși, Valentina Iosub, a fost învestită în funcția de subprefect al Iașiului. 

Valentina Iosub a promis că va da dovadă de ”profesionalism, corectitudine şi responsabilitate” în noua funcţie în care a fost învestită.

”Mă voi baza, în exercitarea funcţiei, pe sprijinul şi experienţa profesională a domnului prefect (Marian Şerbescu -n.r). Vreau să am o bună colaborare cu primarii din judeţ şi cu Instituţia Consiliului Judeţean Iaşi. Îmi voi exercita atribuţiile cu profesionalism, corectitudine şi responsabilitate. Voi respecta programul Guvernului şi legile ţării, voi avea o bună colaborare cu toate instituţiile statului, voi fi deschisă la dialog şi transparenţă”, a declarat noul subprefect.

Valentina Iosub îl înlocuieşte pe Bogdan Abălaşi, schimbarea fiind decisă în şedinţa de Guvern de vineri, 4 august, în prima zi de concediu a fostului subprefect. Din martie 1993 şi până în prezent Valentina Iosub a fost secretar al Primăriei comunei Tătăruşi, al cărei primar este fostul ei soţ, Costel Iosub. Cei doi au divorţat în 2001, pe când Costel Iosub era viceprimar, la puţin timp după apariţia Legii administraţiei locale, care interzice legături de rudenie între ocupanţii primelor trei funcţii din Primărie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel