Poți afla dacă ai COVID-19 cu telefonul mobil. Ce trebuie să faci, este foarte SIMPLU

Un termometru Pocket SmartPhone pentru frunte ar putea deveni cea mai bună investiție în pandemia de coronavirus. 

Pe măsură ce ne apropiem de o lume post-coronavirus, normalitatea pare să arate cu totul altfel decât ne-am fi așteptat. Tot mai multe restaurante și localuri de recreere impun regula de testare a temperaturii. Probabil, această măsură va fi valabilă mult timp după ce pandemia de coronavirus se va încheia. Teama va continua să persiste. 

Cu toate acestea, există o modalitate prin care ne putem proteja de coronavirus. Afli ce temperatură ai cu mult înainte de a lua masa în oraș, spre exemplu. 

Datorită termometrului Pocket SmartPhone Forehead, destinat telefonului mobil, poți afla ce temperatură ai. Dispozitivul are un senzor termopil încorporat care măsoară temperatura corpului uman. Este extrem de simplu de configurat, tot ce trebuie să faci este să conectezi dispozitivul la smartphone-ul tău, să îl îndrepți spre centrul frunții și ar trebui să apară temperatura corectă.

Dispozitivul devine și mai bun, întrucât în ​​urma pandemiei de coronavirus, nu trebuie nici măcar să iei contact cu termometrul. Nu necesită să fie atins de piele sau ținut sub un braț, ceea ce înseamnă că acesta este probabil unul dintre cele mai igienice moduri de a-ți lua temperatura corpului.

Un avantaj suplimentar al termometrului: este proiectat cu un ecran mare OLED și font cu luminozitate ridicată, ceea ce îl face ideal pentru persoanele în vârstă sau pentru cei cu vedere slabă.

Datorită dimensiunilor reduse, poate fi băgat în orice geantă sau rucsac.

De unde poate fi cumpărat acest termomentru:

Magazin TMZ (24,99 USD)

NY Post (24,99 USD)

Stack Social (24,99 USD)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel