Postări simultane pe Facebook şi Instagram. Se fac teste

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Facebook şi Instagram testează o modalitate prin care utilizatorii vor putea realiza postări simultan pe ambele platforme. 

Facebook le permite deja utilizatorilor să transfere poveştile de pe Instagram pe Facebook, dar acum testează o modalitate prin care să permită postarea conţinutului de pe Facebook în Instagram. Pentru cei care sunt activi pe ambele platforme, această unealtă ar ajuta la economia de timp necesar postării pe fiecare platformă în parte. De asemenea, Facebook se poate asigura că Instagram va rămâne o platformă cu conţinut, mai ales după investiţiile făcute pentru atragerea tinerilor, în dauna unor aplicaţii precum Snapchat sau Tiktok, scrie techcrunch.com

Cum se vor face postările simultane 

Când va fi disponibilă, unealta va putea fi văzută în căsuţa din care se fac toate postările de pe Facebook. Odată apăsat, butonul va deschide un ecran nou unde se va putea alege distribuirea unor postări individuale de pe Facebook pe Instagram, ori dacă se alege distribuirea postării respective şi atât. 

Utilizatorii vor putea transfera pe Instagram din Facebook fotografii, videoclipuri, dar şi albume de până la 10 poze. Nu vor putea fi transferate postările care conţin doar text, transmite sursa citată. 

Facebook face angajări în Europa 

Facebook intenționează să angajeze 10.000 de persoane în Uniunea Europeană pentru a dezvolta așa-numitul metavers, relatează BBC. Un metavers este o rețea online în care oamenii pot juca, lucra și comunica într-un mediu virtual, folosind adesea căști VR. CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, este o voce principală a acestui concept.

Anunțul vine în timp ce Facebook se ocupă concomitent de consecințele unui scandal dăunător și se confruntă cu cereri sporite de reglementare pentru a-și reduce influența.

Ce este metaversul?

"Metaversul are potențialul de a ajuta la deblocarea accesului la noi oportunități creative, sociale și economice. Și europenii îl vor modela chiar de la început", a transmis Facebook într-o postare pe blog. Noile locuri de muncă ce vor fi create în următorii cinci ani vor include „ingineri foarte specializați”. Investițiile în UE au oferit numeroase avantaje, inclusiv accesul la o piață largă de consum, universități de primă clasă și talente de înaltă calitate, a mai adăugat Facebook.

Facebook a făcut din construirea metaversului una dintre marile sale priorități.

În ciuda istoriei sale de cumpărare a rivalilor, Facebook susține că metaversul „nu va fi construit peste noapte de o singură companie” și a promis că vor exista colaborări. Recent, compania a investit 50 de milioane de dolari (36,3 milioane de lire sterline) în finanțarea grupurilor non-profit pentru a ajuta la „construirea responsabilă a metaversului”, dar inițiatorii cred că adevărata idee metaversă se va concretiza în 10-15 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel