Poporul român nu este un CALCUL, UN JOC, O BĂTĂLIE

În cazul în care va fi o criză prelungită între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis, românii își vor manifesta nemulțumirea și absurdul mult mai clar decât printr-un comunicat sau o conferință de presă, scrie Alexandru Cumpănașu într-un editorial pentru DCNews.

Văd că majoritatea comentariilor din ultima perioadă, cu precădere cele de azi, sunt din registrul ce a câștigat Iohannis și ce a pierdut Dragnea sau ce a câștigat Dragnea și a pierdut Iohannis ... în termeni de: calcule, jocuri, bătălii imaginare și aiuristice care în numele poporului român sunt vânturate ca "mișcări" pe care cei doi trebuie să le adopte.

În acest moment, CNMR nu este parte a acestui "joc", "calcul" sau "bătălie". Însă să-i ferească Dumnezeu de o criză prelungită cu scheme din acestea și poate pentru prima dată vor vedea cu toții că românii nu se strâng doar o dată la 4 ani să voteze ... Dacă în egoismul, iresponsabilitatea și infantilismul lor vor continua să-și creeze armate și mișcări pentru că doar așa se simt "bărbați" le transmit atât: VOR INCERCA PENTRU PRIMA DATĂ FORȚA CNMR și a românilor care nu sunt pe hârtie membrii. Universitățile, mediul de afaceri, sindicatele, organizațiile profesionale și administrația publică locală NU mai acceptă imobilismul și interesul personal. Astfel ne vom manifesta mult mai clar decât printr-un comunicat sau o conferință de presă NEMULȚUMIREA ȘI ABSURDUL. Dacă uită cine i-au votat le vom aduce aminte, iar românii care vor veni nu vor fi plătiți sau mituiți să ni se alăture.

Vă mai transmitem atât: Republica Moldova nu mai este ostilă doar pe hârtie, Președintele rusofil l-a demis deja pe Ministrul Apărării, Serbia se înarmează de la Rusia pentru ce oare?! Ungaria simte momentul slab și îl fructifică, așa că "DEZMETICIȚI-VĂ ODATĂ"! Guvernați responsabil și STAȚI LA ACEEAȘI MASĂ! Fără calcule, armate și jocuri, altfel veți vedea un POPOR dezlănțuit ce nu mai are de mult nevoie de voi. Profesorii au nevoie de resurse, agenții economici de legi predictibile și protejarea capitalului românesc, țăranii de resurse pentru speranța de a mai putea trăi ... POLITICA ESTE ARTA COMPROMISULUI și dacă nu ajungeți la un compromis vă veți compromite total! Iar NOI ne vom pierde răbdarea și veți simți mânia poporului ...

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel