Ponta: De ce va fi un singur vicepremier în Guvern, explicație

Victor Ponta - Liviu Dragnea
Victor Ponta - Liviu Dragnea

Premierul Victor Ponta a explicat de ce le-a fost retrasă funcția de vicepremier lui Liviu Dragnea și lui Daniel Constantin.

"Am pornit de la ideea de a avea un Guvern cu mai puţini miniştri, cu mai mulţi parlamentari, senatori şi deputaţi, pentru o legătură mai bună între Parlament şi Guvern şi un Guvern care să fie eficient în îndeplinirea priorităţilor pe care le avem. A fost un calcul politic, astfe încât domnul Dragnea, care rămâne Ministru al Dezvoltării Regionale va avea mai multe sarcini la partid.

Domnul Constantin mi-a cerut să aibă un portofoliul pentru partidul Conservator, puternic şi important, cel al Educaţiei şi domnul Sorin Cîmpeanu, propus cu sprijinul PC pentru funcţia de Ministru al Educaţiei, îl cunosc şi îl respect. După cum știți, Educația și Sănătatea sunt ministerele cu cele mai multe probleme într-un Guvern", a declarat Victor Ponta.

În acest mod, Victor Ponta le-a transmis celor din PSD că susține proiectul de reformă propus de Liviu Dragnea și l-a desemnat pentru a se ocupa de partid.

CITEȘTE ȘI: Tudose, întrebat dacă va face faţă ca ministru: "1,98 m, o sută de kile, cred că fac!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel