PERSEIDE 2019. Superstiții pentru noaptea 12 - 13 august

Scutaru Cristina / 12 aug 2019 / 11:26 Salveaza PDF Comentarii
Perseide 2019
Descriere foto: Perseide 2019

PERSEIDE 2019. În noaptea de luni spre marți, 12 - 13 august 2019, pe cer vom vedea Perseide, o ploaie de meteori, un eveniment ceresc în care mai mulți meteori sunt observați pe cerul nopții, radiind dintr-un punct fix.

PERSEIDE 2019. Acest fenomen interesant - Perseide - nu este chiar o ploaie de stele, așa cum este cunoscută în limbajul obișnuit. De ce? Pentru că maximum de meteori care pot fi observați este de 100 pe oră în zonele de munte, respectiv de 20-30 în orașele mari.

PERSEIDE 2019. În tradiția populară, se spune că Perseidele îndeplinesc dorințe. Astrologii antici vorbeau despre puterea lor nemărginită. Pentru ei, Perseidele reprezentau un dar din partea zeilor, o perioadă benefică prin care muritorii de rând primeau iluminare.

PERSEIDE 2019. Perseidele ne pot afecta într-un mod neașteptat, ne ajută să vedem viața dintr-o altă perspectivă. Potrivit tradiției, dacă am avut parte de o perioadă dificilă, lumina stelelor căzătoare ne va arăta cum putem să depășim aceste probleme. Vom reuși să trecem mai ușor peste dificultăți și să găsim calea cea dreaptă.

PERSEIDE 2019. Astrologii erau de părere că Perseidele vor aduce schimbări benefice pentru toată lumea. Anumite lucruri și întâmplări ne vor inspira să facem cele mai bune alegeri. De aceea este bine să vă puneți o dorință pentru fiecare stea căzătoare pe care o vedeți. Deși, în realitate, sunt mici fragmente de comete și asteroizi, la nivel spiritual, stelele căzătoare, Perseidele, pot avea un impact foarte bun.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27