Pacientă COVID, moartă după ce a fost deconectată de la aparate. Spitalul Victor Babeș: Cele mai sincere condoleanţe familiei

Cazul de la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală, acolo unde o femeie cu COVID a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate, a șocat pe toată lumea. Conducerea spitalului transmite condoleanțe familiei.

"Conducerea Spitalului de Boli Infecţioase şi Tropicale "Dr. Victor Babeş", şi întreg personalul medical şi auxiliar al unităţii sanitare, exprimă cele mai sincere condoleanţe familiei pacientei decedate şi se află la dispoziţia organelor competente în vederea elucidării depline a acestui caz de o gravitate deosebită.", se arată într-un comunicat de presă.

Anchetă internă

"Existând indicii solide că decesul nu a avut loc din cauze naturale sau medicale, coordonatorul turei de gardă a Spitalului de Boli Infecţioase şi Tropicale "Dr. Victor Babeş" a sesizat organele competente, respectiv Parchetul şi Poliţia, care au declanşat imediat o anchetă, circumstanţele exacte ale producerii incidentului fiind în prezent investigate.

În paralel, conducerea spitalului a demarat o anchetă administrativă internă care are drept scop verificarea modului în care au fost respectate protocoalele în vigoare, identificarea eventualelor abateri disciplinare şi stabilirea unui plan de măsuri care să elimine posibilitatea repetării unor astfel de incidente.", transmite conducerea spitalului printr-un comunicat de presă.

VEZI ȘI: Caz ȘOCANT la Spitalul „Victor Babeș”. O pacientă COVID a MURIT după ce ar fi fost DECONECTATĂ din greșeală de la aparate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel